تاثیر شبکه‌های اجتماعی بر بازاریابی در قرن 21

شبکه‌های اجتماعی به سرعت به یکی از مهم‌ترین ابزارهای بازاریابی در قرن 21 تبدیل شده‌اند. این پلتفرم‌ها به شرکت‌ها این امکان را می‌دهند که به طور مستقیم با مشتریان خود ارتباط برقرار کنند و برند خود را به شکلی جذاب و موثر ارائه دهند.

لزوم فعالیت بازاریابی در شبکه های اجتماعی

امروزه دسترسی به فضای اینترنت و برنامه های اینترنتی، برای همه فراهم شده است.اگر تا بیست سال پیش، تنها عده قلیلی اینترنت را می شناختند و از آن استفاده می کردند، این روزها حتی بچه های خردسال نقاط دور افتاده کره زمین نیز برای سرگرمی و آموزش از اینترنت استفاده می کنند.
اگر تا بیست سال پیش، استفاده از اینترنت تنها محدود به کارهای ابتدایی می شد، امروزه مردم برای خرید وعده غذایی خود از اینترنت استفاده می کنند. برای پیدا کردن کوتاه ترین مسیر به خانه جدید دوستشان از اینترنت بهره می برند و حتی در اوقات بیکاری نیز در اینترنت می چرخند!

از این رو برای همه برندها و کسب و کارها واضح است که برای شروع یا ادامه کسب و کار دیجیتال خود باید. فعالیت گسترده و مفیدی در فضای اینترنت و شبکه های اجتماعی و رسانه های گروهی داشته باشند و اگر به این موضوع بی تفاوت باشند یا فعالیت حساب شده و با برنامه ای نداشته باشند، نه تنها در ایجاد رغبت میان مخاطبان جدید عاجز می مانند، بلکه مشتریان قدیمی خود را نیز از دست می دهند.

مقاله پیشنهادی ما به شما همراهان گرامی : مطالعه مقاله بازاریابی چند کاناله

تاثیر شبکه‌های اجتماعی بر بازاریابی

افزایش شناخت برند

با ایجاد و اشتراک محتواهای جذاب و مرتبط در شبکه‌های اجتماعی، کسب‌وکارها می‌توانند شناخت برند خود را افزایش دهند.

 

افزایش ترافیک و مشتریان

بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی می‌تواند به افزایش ترافیک وب‌سایت و تبدیل مخاطبان به مشتریان کمک کند.

 

ارتقاء روابط با مشتریان

شبکه‌های اجتماعی به کسب‌وکارها این امکان را می‌دهد تا به‌صورت مستقیم با مشتریان ارتباط برقرار کنند.

 کار با رسانه های اجتماعی:
  • می توانید از رسانه های اجتماعی برای تعیین هویت نام تجاری خود و محصولات یا خدماتی که ارائه می دهید استفاده کنید.
  • رسانه های اجتماعی به شما این امکان را می دهند که با افرادی ارتباط برقرار کنید که دترسی به نمایندگی های شما نداشته و ممکن است در غیر این صورت نتواند از محصولات و خدمات استفاده نمایند. بدین صورت می توانند سبب افزایش فروش  اینترنتی محصولتان گردند.
  • رسانه های اجتماعی می توانند شما را نسبت به مصرف کنندگان “واقعی” جلوه دهند. اگر می خواهید مردم شما را دنبال کنند فقط در مورد آخرین اخبار محصول صحبت نکنید بلکه شخصیت خود را با آنها در میان بگذارید.
  • شما می توانید از رسانه های اجتماعی برای ارتباط با همتایان خود استفاده کنید که ممکن است در همان بازار هدف خدمت کنند.
  • رسانه های اجتماعی برقراری ارتباط و ارائه تعاملی را که مصرف کنندگان به دنبال آن هستند آسان می کند.
سیستم عامل های کلیدی اجتماعی برای مشاغل

تعداد گسترده ای از سیستم عامل های اجتماعی وجود دارد که یک کسب و کار می تواند برای افزایش فروش خود استفاده کند، اما برای رسیدن به اهداف خود نیازی به حضور در هر یک از آنها ندارد. هر پلتفرم دارای یک نوع محتوای خاص، هدف و مخاطب خاص است و پنج مورد از آنها به عنوان مناسب ترین گزینه برای انتخاب مشاغل، برجستع تراند.

فیس بوک

فیس بوک همچنان یکی از پر کاربردترین سیستم عامل های اجتماعی است. در عین حال، برای صاحبان کسب و کار، این شبکه اجتماعی فرصت هایی برای ایجاد محتوا، تولید ترافیک وب و تبلیغات فراهم می کند. با استفاده از بستر تبلیغات دیجیتال فیس بوک، مشاغل می توانند مستقیماً کسانی را که به احتمال زیاد مایل و آماده خرید محصولات یا خدماتشان هستند، هدف قرار دهند. علاوه بر این، فیس بوک از طریق سرویس Marketplace خود امکان ادغام تجارت الکترونیکی و معاملات تجاری را فراهم می کند.

اینستاگرام

مشاغل دارای جذابیت بصری قوی می توانند به رشد عالی (افزایش تولید و فروش از طریق منابع خود) در اینستاگرام دست یابند. این پلتفرم متعلق به فیس بوک فضا را جهت مشاهده محصولات قبل از خرید برای مصرف کنندگان فراهم می کند و Instagram Stories برای مشاغلی ایده آل است که می خواهند حس و حال انسانی به بازاریابی خود اضافه کنند.علاوه بر این، یکی از قدرت های اینستاگرام در هشتگ ها نهفته است، که می تواند به پرورش یک موضوع ثابت و صدای برند کمک کند.

TikTok

TikTok یک پلت فرم جدیدتر است که با خلوص خود در بین نسل های جوان، جذابیت گسترده ای را کسب کرده است. صاحبان مشاغل می توانند از TikTok استفاده کنند و در این زمینه از محتوای خود استفاده کرده و محتوایی تولید نمایند که هدف آن آموزش و توانمندسازی مخاطبان نسل جوان باشد.

یوتیوب

مانند فیس بوک، یوتیوب همچنان به عنوان یکی از محبوب ترین پلتفرم های اجتماعی جهان شناخته می شود و بالغ بر میلیاردها تبلیغات دارد . با استفاده از این سیستم عامل، صاحبان کسب و کار می توانند ویدیوهای با فرم طولانی تر را برای اطلاع از موضوعات مرتبط به اشتراک بگذارند و می توانند جستجوی بیشتری ایجاد کنند.بهینه سازی موتور محتوای متمرکز (SEO) با اضافه کردن کلمات کلیدی در عناوین، توضیحات و برچسب های ویدیویی، به نوبه خود، فروش ارگانیک رسانه های اجتماعی را هدایت می کند.

Pinterest

Pinterest یکی از محبوب ترین پلتفرم های اجتماعی در ایالات متحده و مخاطبانی از جمله صاحبان خانه، آشپزها، عروسهای آینده و شیک پوشان است. برند هایی که این مخاطبان و صنایع را تأمین می کنند، می توانند با ایجاد پست های سازمان یافته تحت مضامین مرتبط، در Pinterest موفق شوند.

توییتر

توییتر یک پلتفرم میکروبلاگینگ است که امکان پیگیری سریع مشتریان با شما را آسان می کند. برند ها با ارسال مطالب کوتاه و قابل اشتراک گذاری در قالب ویدئو، تصویر یا متن با کمتر از 280 کاراکتر، مخاطبان توییتر را جذب می کنند.مانند اینستاگرام، کسب و کارها می توانند از هشتگ به عنوان یکی از راهکار های فروش  در توییتر برای ایجاد آگاهی از برند، بهبود دسترسی آنها، تعامل و جذب پیروان بیشتر استفاده کنند.

 

نتیجه‌گیری

شبکه‌های اجتماعی توانسته‌اند تاثیر چشمگیری بر بازاریابی داشته باشند. امروزه کسب و کارهای مختلف، راه‌های متفاوتی را برای بازاریابی شبکه های اجتماعی دنبال می کنند. با توجه به اینکه هدف این رسانه‌ها برقراری ارتباط و تعامل بیشتر و دو طرفه با مشتری است، استفاده از آنها موجب می‌شود. تا محتوای شما اثر بخشی بیشتری داشته و استراتژی بازاریابی شبکه‌های اجتماعی موثرتر صورت بگیرد.

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!
بازاریابی تجربه مشتری

بازاریابی تجربه مشتری : راز های سفر به قلب مشتری

آنچه در این پست میخوانید تعریف تجربه مشتریاهمیت بازاریابی تجربه مشتری   در دنیای امروز که رقابت بین شرکت‌ها بسیار…

بیشتر بخوانید
بازاریابی دیجیتال

روش‌های بازاریابی دیجیتال

آنچه در این پست میخوانید تفاوت بازاریابی سنتی با بازاریابی دیجیتال چیست؟بازاریابی از طریق رسانه‌های اجتماعی بازاریابی دیجیتال یکی از…

بیشتر بخوانید
بازاریابی استارتاپ

استارتاپ‌ها: چگونه با بودجه کم به برند بزرگ تبدیل شویم

آنچه در این پست میخوانید تعریف استارتاپ توسط مرکز کسب و کارهای کوچک آمریکا (USSBA)تعریف استارت آپ توسط استیو بلنک…

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

برای ارسال نظر لطفا ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.